<div>Yes I do have a triangle script also but it also misbehaves in the same way. Draws a triangle when I manually start the script but with the button firing the script&nbsp;it only draws a line!! </div>
<div>&nbsp;</div>
<div>I do however have previous scripts that could be, as someone suggested interfering somehow.</div>
<div>I will investigate further, perhaps after sleeping on it I will see what I have been doing wrong.</div>
<div>&nbsp;</div>
<div>In the meantime I have attached my project.</div>
<div>&nbsp;</div>
<div>I would (and probably still will) start over with a fresh project. But since this is part of my honours project for Uni it gives me something interesting to write about. Besides I am just curious to see why??</div>
<div>&nbsp;</div>
<div>In the meantime I have attached my project. Thanks for all your help.</div>
<div>&nbsp;</div>
<div>Regards</div>
<div>&nbsp;</div>
<div>Kelly<br><br>&nbsp;</div>
<div><span class="gmail_quote">On 01/03/06, <b class="gmail_sendername">Randy Heiland</b> &lt;<a href="mailto:heiland@indiana.edu">heiland@indiana.edu</a>&gt; wrote:</span>
<blockquote class="gmail_quote" style="PADDING-LEFT: 1ex; MARGIN: 0px 0px 0px 0.8ex; BORDER-LEFT: #ccc 1px solid">Two other suggestions, fwiw - perhaps useful for future &quot;debugging&quot;:<br><br>- on the menu halo of the button, the last item is 'open underlying
<br>scriptor'<br>- on the top row of a script, there is an empty square icon which lets you<br>toggle between tiles and text display of your script (in text mode, you'll<br>have a scrollbar for longer scripts).&nbsp;&nbsp;In the past, I've had situations
<br>where a tile might show that it's operating on one sketch when, in fact,<br>it's operating on a different named sketch (what Scott was alluding to).<br>Then when I would toggle back to tile display, the tile(s) would be
<br>&quot;corrected&quot; to reflect what was in the text.<br><br>--Randy<br><br>&gt; -----Original Message-----<br>&gt; From: <a href="mailto:squeakland-bounces@squeakland.org">squeakland-bounces@squeakland.org</a> [mailto:
<a href="mailto:squeakland-">squeakland-</a><br>&gt; <a href="mailto:bounces@squeakland.org">bounces@squeakland.org</a>] On Behalf Of Scott Wallace<br>&gt; Sent: Wednesday, March 01, 2006 2:10 AM<br>&gt; To: Kelly<br>&gt; Cc: 
<a href="mailto:Squeakland@squeakland.org">Squeakland@squeakland.org</a><br>&gt; Subject: Re: [Squeakland] Little Problem<br>&gt;<br>&gt; Hi, Kelly,<br>&gt;<br>&gt; Hmm... I exactly replicated the scripts you depicted, hoping to
<br>&gt; reproduce the phenomenon you report, but I couldn't -- it would not<br>&gt; misbehave!&nbsp;&nbsp; My experience was that the square gets drawn whether I<br>&gt; initiate action by hitting a &quot;button to fire the script&quot; which I'd
<br>&gt; torn off or by manually &quot;running&quot; the script, and I never once got a<br>&gt; triangle instead...<br>&gt;<br>&gt; So it would seem that whatever is misbehaving for you is caused by<br>&gt; factors not visible in the screen-shot you sent.&nbsp;&nbsp;Maybe you have more
<br>&gt; than one &quot;pencil&quot; object and some of the &quot;pencil&quot; tiles in you script<br>&gt; refer to another copy of it, or maybe you have some other unseen and<br>&gt; forgotten script from some earlier effort which is somehow having an
<br>&gt; effect on what's happening.<br>&gt;<br>&gt; In any case, to make progress on this I think we need to get an<br>&gt; actual copy of your project -- so please, if you would, email us your<br>&gt; project.&nbsp;&nbsp;If it's of modest size, you could email it to the
<br>&gt; Squeakland list, else just email it privately to me.<br>&gt;<br>&gt; We'll get to the bottom of this!<br>&gt;<br>&gt; Cheers,<br>&gt;<br>&gt;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;-- Scott<br>&gt;<br>&gt;<br>&gt; At 10:43 PM +0000 2/28/06, Kelly wrote:
<br>&gt; &gt;Hey there,<br>&gt; &gt;<br>&gt; &gt;I have something that is just baffling me. Maybe it is just due to<br>&gt; &gt;lack of experience but I hope someone can help me out.<br>&gt; &gt;<br>&gt; &gt;I have a script to draw a square. It works fine if I start it myself
<br>&gt; &gt;by setting it to ticking. However I have created a button to fire<br>&gt; &gt;the script and when I press it is draws a triangle!! I have been<br>&gt; &gt;trying to work out what I have been doing wrong for hours and I am
<br>&gt; &gt;just baffled. Have I made some rookie mistake?? Thanks<br>&gt; &gt;<br>&gt; &gt;Regards<br>&gt; &gt;<br>&gt; &gt;Kelly<br>&gt; &gt;<br>&gt; &gt;Content-Disposition: attachment; filename=&quot;screenGrab.jpg&quot;
<br>&gt; &gt;<br>&gt; &gt;_______________________________________________<br>&gt; &gt;Squeakland mailing list<br>&gt; _______________________________________________<br>&gt; Squeakland mailing list<br>&gt; <a href="mailto:Squeakland@squeakland.org">
Squeakland@squeakland.org</a><br>&gt; <a href="http://squeakland.org/mailman/listinfo/squeakland">http://squeakland.org/mailman/listinfo/squeakland</a><br><br></blockquote></div><br>